Chicane – Where Do I Start (Disco Citizens Edit)

Chicane

Chicane – Where Do I Start (Disco Citizens Edit)

Chicane is een Britse artiest en muziekproducent die bekend staat om zijn relaxte trance- en ambientmuziek. Een van zijn populairste nummers is “Where Do I Start” in de Disco Citizens Edit.

“Where Do I Start” is oorspronkelijk uitgebracht in 2010 als onderdeel van Chicane’s album “Giants”. Het nummer heeft een dromerige sfeer met elektronische beats en meeslepende synthesizermelodieën.

In de Disco Citizens Edit krijgt het nummer een meer dansbare remix, waarbij elementen van disco worden toegevoegd aan de originele track. Deze versie zorgt voor een energieke vibe en wordt vaak gedraaid op feesten en clubs over de hele wereld.

Chicane heeft wereldwijd succes behaald met zijn muziek, waaronder hits als “Saltwater”, “Don’t Give Up” en “Poppiholla”. Hij staat bekend om zijn unieke mix van trancemuziek met invloeden uit andere genres, wat hem onderscheidt van andere artiesten in het genre.

“Where Do I Start (Disco Citizens Edit)” is een geweldig nummer voor fans van trance- of dancemuziek die houden van catchy melodieën gecombineerd met pakkende beats. Het kan je laten wegdromen of juist laten dansen op de dansvloer!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.