Cliff Richard – Stronger Than That

Cliff Richard

Cliff Richard – Stronger Than That

Cliff Richard is een bekende Britse zanger en acteur. Hij is geboren op 14 oktober 1940 in India als Harry Rodger Webb. Richard begon zijn muziekcarrière in de late jaren ’50 en is sindsdien uitgegroeid tot een iconische artiest.

In het nummer “Stronger Than That” laat Cliff Richard zijn krachtige stemgeluid horen. Het nummer is geschreven door Alan Tarney en werd uitgebracht in 1989. Het staat bekend om de catchy melodie en de inspirerende teksten.

Tekst van “Stronger Than That”

“When the world’s against you, never give up
Don’t let your spirit break, no matter what
You gotta be strong, stand tall and fight back
You’re stronger than that, oh yeah”

Dit nummer moedigt luisteraars aan om altijd sterk te blijven, zelfs als ze geconfronteerd worden met tegenslagen. Cliff Richard weet met zijn indrukwekkende vocale bereik de emotie achter deze boodschap over te brengen.

Cliff Richard heeft gedurende zijn carrière vele hits gehad en wordt gezien als een pionier van rock-‘n-roll muziek in het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 250 miljoen verkochte platen wereldwijd is hij een van de meest succesvolle artiesten aller tijden.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.