Close II You – Baby Don’t Go

Close II You

Close II You – Baby Don’t Go

Close II You was een Nederlandse popgroep die in de jaren ’90 bekendheid vergaarde met hun hit “Baby Don’t Go”. De groep bestond uit vier leden: Edsilia Rombley, Bianca Folkers, Caroline Hoffman en Daphne Deckers.

“Baby Don’t Go” was het debuutnummer van Close II You en werd uitgebracht in 1996. Het nummer behaalde direct succes en stond hoog genoteerd in de Nederlandse hitlijsten. Het catchy refrein en de aanstekelijke melodie maakten het nummer geliefd bij een breed publiek.

Naast “Baby Don’t Go” bracht Close II You ook andere singles uit, zoals “Somebody”, “Nice & Nasty” en “I’m Sorry”. Ze traden op tijdens verschillende evenementen en festivals in binnen- en buitenland.

Echter, na een aantal jaar besloot Close II You te stoppen als groep. De leden gingen elk hun eigen weg om zich te richten op solocarrières of andere projecten. Edsilia Rombley had later nog successen als soloartieste, waaronder haar deelname aan het Eurovisie Songfestival.

Ondanks dat ze niet meer actief zijn als groep, blijft Close II You herinnerd worden door hun muziek. Met name “Baby Don’t Go” is een iconisch nummer geworden dat nog steeds regelmatig gedraaid wordt op radiozenders die muziek uit de jaren ’90 draaien.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.