Colonel Abrams – How Soon We Forget

Colonel Abrams

Colonel Abrams – How Soon We Forget

Colonel Abrams was een Amerikaanse zanger en songwriter, geboren op 25 mei 1949 in Detroit, Michigan. Hij was vooral bekend van zijn hit “How Soon We Forget” uitgebracht in 1987.

Achtergrond

Abrams begon zijn muziekcarrière als lid van de band Conservative Manor. In de jaren ’80 brak hij door als soloartiest met zijn unieke mix van R&B en dancemuziek.

How Soon We Forget

“How Soon We Forget” is een nummer dat geschreven is door Colonel Abrams zelf. Het werd uitgebracht als de eerste single van zijn derde album “About Romance”. Het nummer behaalde internationaal succes en stond hoog genoteerd in verschillende hitlijsten.

Muzikale stijl

De muziekstijl van Colonel Abrams wordt gekenmerkt door zijn soulvolle stem gecombineerd met dansbare beats. Zijn kenmerkende sound maakte hem geliefd bij fans over de hele wereld.

Invloed en nalatenschap

Hoewel Colonel Abrams niet dezelfde bekendheid heeft vergaard als sommige andere artiesten uit die tijd, heeft hij wel invloed gehad op het genre R&B en dancemuziek. Zijn unieke sound inspireerde vele andere artiesten na hem.

Dus waarom wachten? Luister vandaag nog naar Colonel Abrams’ “How Soon We Forget” om te genieten van zijn unieke muziekstijl!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.