Comon – Da Da Da (Original Radio Edit)

Comon

Comon met: Da Da Da (Original Radio Edit)

Comon, ook wel bekend als Jeroen Huges, is een Nederlandse DJ en producent. Hij staat vooral bekend om zijn energieke optredens en aanstekelijke beats.

Da Da Da (Original Radio Edit)

“Da Da Da” is een nummer dat oorspronkelijk werd uitgebracht door de Duitse band Trio in 1982. Comon heeft dit nummer nieuw leven ingeblazen met zijn eigen versie, genaamd “Da Da Da (Original Radio Edit)”.

In deze remix heeft Comon het originele nummer behouden, maar er zijn ook nieuwe elementen toegevoegd die passen bij de moderne dansmuziekscene. De beat is opzwepend en nodigt uit om te dansen.

De “Da da da” vocal sample wordt herhaaldelijk gebruikt in het nummer en zorgt voor een catchy refrein dat gemakkelijk blijft hangen. Het geheel creëert een vrolijke sfeer die je meeneemt op een muzikale reis.

Dankzij de unieke stijl van Comon weet hij keer op keer zijn publiek te verrassen. Met “Da Da Da (Original Radio Edit)” laat hij zien dat hij in staat is om klassiekers nieuw leven in te blazen en tegelijkertijd trouw te blijven aan zijn eigen geluid.

Dus zet je speakers harder en laat je meeslepen door de beats van Comon met “Da Da Da (Original Radio Edit)”!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.