Cosmic Gate – Mental Atmosphere (Green Court Remix Edit)

Cosmic Gate

Cosmic Gate – Mental Atmosphere (Green Court Remix Edit)

Cosmic Gate is een Duits trance-duo bestaande uit de producers Claus Terhoeven en Stefan Bossems. Sinds hun oprichting in 1999 hebben ze talloze hits geproduceerd en zijn ze uitgegroeid tot een van de meest succesvolle acts in de trance-muziekwereld.

Mental Atmosphere (Green Court Remix Edit) is een nummer dat oorspronkelijk werd uitgebracht door Cosmic Gate in 2000. Het nummer behoort tot het genre trance en staat bekend om zijn energieke beats, hypnotiserende melodieën en pakkende synthesizergeluiden.

Over het nummer:

Het Green Court Remix-edit van Mental Atmosphere voegt een nieuwe draai toe aan het originele nummer. Green Court, ook wel bekend als Marc Dawn, is een gerenommeerde Duitse DJ en producer die gespecialiseerd is in trancemuziek. Hij heeft met deze remix de kenmerkende sound van Cosmic Gate weten te behouden, maar er tegelijkertijd zijn eigen stempel op gedrukt.

De remix begint met rustige introductieklanken gevolgd door krachtige beats die geleidelijk aan intenser worden. De melodische elementen bouwen zich op naar climaxen die je meevoeren naar hogere sferen van euforie. De track heeft daarnaast ook momenten waarop het tempo vertraagt ​​om ruimte te maken voor meer emotionele melodieën.

Mental Atmosphere (Green Court Remix Edit) is een tijdloos nummer dat nog steeds geliefd is bij trance-liefhebbers over de hele wereld. Het heeft de tand des tijds doorstaan ​​en blijft een van de meest memorabele remixes uit de carrière van Cosmic Gate.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.