Countdown All Star Band – Countdown

Countdown All Star Band

Countdown All Star Band met: Countdown

De Countdown All Star Band is een Nederlandse band die voornamelijk bekend staat om hun coverbandoptredens. Ze spelen nummers uit de jaren 70, 80 en 90 van diverse artiesten en bands.

Countdown is een populaire hit uitgebracht in 1980 door de Nederlandse band Doe Maar. Het was een groot succes en stond wekenlang hoog genoteerd in de hitlijsten. De songtekst gaat over het verlangen naar vrijheid en avontuur.

Het ontstaan van de Countdown All Star Band

In 1998 werd de Countdown All Star Band opgericht door voormalige leden van verschillende Nederlandse bands, waaronder Kayak, Earth & Fire en Solution. Ze besloten samen te komen om live optredens te geven waarbij ze hits speelden uit hun eigen carrières, evenals bekende coversongs.

Bekendheid en successen

Sinds hun oprichting heeft de Countdown All Star Band vele optredens gegeven op festivals, in concertzalen en tijdens speciale evenementen. Ze staan bekend om hun energieke performances en het vermogen om het publiek mee te laten zingen en dansen.

Eén van hun meest gewaardeerde nummers is natuurlijk Countdown, dat altijd voor veel enthousiasme zorgt bij het publiek. Daarnaast brengen ze ook andere grote hits ten gehore zoals “Radar Love” van Golden Earring, “Ruthless Queen” van Kayak en “Weekend Love” van Golden Earring.

De Countdown All Star Band blijft een populaire keuze voor muziekliefhebbers die graag herinneringen ophalen aan de goede oude tijd. Met hun uitgebreide repertoire weten ze altijd een feestje te bouwen!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.