Crowded House – Better Be Home Soon

Crowded House

Crowded House – Better Be Home Soon

Crowded House is een Australische rockband die in 1985 werd opgericht door Neil Finn. De band brak internationaal door met hits als “Don’t Dream It’s Over” en “Weather With You”. Een andere bekende hit van de band is “Better Be Home Soon”.

“Better Be Home Soon” werd uitgebracht in 1988 en was afkomstig van het album Temple of Low Men. Het nummer behaalde grote successen in zowel Australië als Nieuw-Zeeland, waar het de top van de hitlijsten bereikte.

Het nummer heeft een melodieuze sound en bevat teksten over verlangen naar huis en iemand missen. Met zijn catchy gitaarriffs en meeslepende zang weet Crowded House met dit nummer veel emotie over te brengen.

Bandleden

De oorspronkelijke bezetting van Crowded House bestond uit:

  • Neil Finn – Zang, gitaar, piano
  • Nick Seymour – Basgitaar, achtergrondzang
  • Peter Jones – Drums (overleden in 1992)

Legacy

Better Be Home Soon blijft een iconisch nummer dat nog steeds geliefd is bij fans van Crowded House. Het wordt vaak gezien als een hoogtepunt uit hun discografie en wordt regelmatig gespeeld tijdens live-optredens.

Met hun unieke mix van pop en rock, gecombineerd met de poëtische teksten van Neil Finn, heeft Crowded House een blijvende indruk achtergelaten op de muziekwereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.