Crown Heights Affair – Galaxy Of Love (Original Version)

Crown Heights Affair

Crown Heights Affair

Crown Heights Affair is een Amerikaanse disco en funk band uit Brooklyn, New York. De groep werd opgericht in 1967 en bestond oorspronkelijk uit William “Bobby” Nunn, Philip Thomas, Arnold “Muki” Wilson, Raymond Rock and Woodrow “Woody” Cunningham.

Galaxy Of Love (Original Version)

“Galaxy Of Love (Original Version)” is een van de bekendste nummers van Crown Heights Affair. Het nummer werd uitgebracht in 1978 als onderdeel van hun gelijknamige album. Het combineert funky baslijnen met aanstekelijke discobeats en soulvolle zang.

Dankzij zijn dansbare ritme en catchy melodieën was “Galaxy Of Love (Original Version)” een groot succes in de jaren ’70 en wordt het nog steeds beschouwd als een klassieker binnen het discomuziekgenre.

De invloed van Crown Heights Affair reikt verder dan alleen dit nummer. De band heeft vele hits gehad gedurende hun carrière en heeft bijgedragen aan de populariteit van disco- en funkmuziek wereldwijd.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.