Curbi (2) – Discharge

Curbi (2)

Curbi is een jonge, getalenteerde artiest uit Engeland. Hij staat bekend om zijn unieke stijl van muziek, die een mix is van future house en bass house. Een van zijn meest populaire nummers is “Discharge”.

“Discharge” is een energiek en opzwepend nummer dat de perfecte combinatie biedt tussen melodische elementen en harde baslijnen. Met zijn pakkende drops en catchy vocal samples weet Curbi de luisteraars direct te grijpen.

Het nummer begint met een spannende opbouw, waarbij de spanning langzaam wordt opgebouwd naar het eerste drop moment. De drop zelf barst los met krachtige synths en intense drums die je onmogelijk stil laten zitten.

Wat “Discharge” zo bijzonder maakt, is het feit dat Curbi erin slaagt om verschillende genres naadloos samen te brengen tot één geheel. Zijn unieke geluid heeft hem dan ook al veel lof bezorgd binnen de elektronische muziekscene.

Of je nu aan het dansen bent in een club of gewoon thuis wilt genieten van goede muziek, “Discharge” zal zeker niet teleurstellen. Het nummer laat zien waarom Curbi wordt beschouwd als een veelbelovende artiest die klaar staat om de wereld te veroveren.

Dus zet je speakers maar wat harder en laat je meevoeren door deze fantastische track!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.