Cyndi Lauper – Time After Time

Cyndi Lauper

Cyndi Lauper – Time After Time

Cyndi Lauper is een Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice. Ze werd geboren op 22 juni 1953 in New York City. Een van haar bekendste nummers is “Time After Time”, dat werd uitgebracht in 1984.

“Time After Time” was de tweede single van Cyndi Laupers debuutalbum genaamd “She’s So Unusual”. Het nummer bereikte de top van de hitlijsten in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Het wordt vaak beschouwd als een klassieker binnen het popgenre.

Het lied heeft een herkenbare melodie en emotionele tekst die gaat over liefde en vertrouwen. De songtekst drukt het gevoel uit van vasthouden aan iemand ondanks tegenslagen of afstand: “If you’re lost you can look and you will find me / Time after time”. Dit maakt het nummer tot een favoriet bij velen.

Cyndi Lauper won met “Time After Time” een Grammy Award voor Beste Nieuwe Artiest in 1985. Sindsdien heeft ze vele andere hits gehad, zoals “Girls Just Want to Have Fun” en “True Colors”.

Met haar unieke stijl, kleurrijke kleding en karakteristieke stemgeluid heeft Cyndi Lauper zich gevestigd als een iconische artiest uit de jaren ’80. Haar muziek blijft geliefd bij fans over de hele wereld, en “Time After Time” is nog steeds een tijdloos nummer dat regelmatig op de radio te horen is.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.