Dan Hill – Can’t We Try

Dan Hill

Dan Hill – Can’t We Try

Dan Hill is een Canadese singer-songwriter en producer. Hij brak internationaal door met zijn hit “Can’t We Try” in 1987.

Over Dan Hill

Dan Hill werd geboren op 3 juni 1954 in Toronto, Canada. Als kind ontwikkelde hij al snel een passie voor muziek en begon met het schrijven van zijn eigen nummers.

Hill staat bekend om zijn gevoelige en emotionele teksten, die vaak gaan over liefde, verlies en menselijke relaties. Zijn stem wordt geroemd om zijn expressiviteit en warmte.

“Can’t We Try”

Een van de grootste hits van Dan Hill is “Can’t We Try”. Het nummer werd uitgebracht in 1987 als duet met zangeres Vonda Shepard. Het bereikte de top 10 van verschillende internationale hitlijsten, waaronder de Billboard Hot 100.

In “Can’t We Try” bezingt Dan Hill de moeilijkheden binnen een relatie en vraagt zich af of er nog hoop is voor hun liefde. De gevoelige melodie en krachtige vocals maken dit nummer tot een tijdloze klassieker.

Bekijk hieronder de videoclip:

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.