Daryl Hall & Sounds Of Blackness – Gloryland

Daryl Hall & Sounds Of Blackness

Daryl Hall & Sounds Of Blackness – Gloryland

Gloryland is een nummer uitgevoerd door de Amerikaanse artiesten Daryl Hall en Sounds of Blackness. Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 1994 als onderdeel van het officiële album voor de FIFA World Cup dat jaar.

Daryl Hall is vooral bekend als helft van het duo Hall & Oates, dat enorme successen had in de jaren ’70 en ’80 met hits zoals “Maneater” en “You Make My Dreams”. Als soloartiest heeft hij ook verschillende albums uitgebracht en samengewerkt met andere muzikanten.

Sounds of Blackness is een vocale groep uit Minneapolis die al meer dan 40 jaar actief is. Ze staan ​​bekend om hun mix van gospel, R&B, soul en funk. De groep heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder drie Grammy Awards.

“Gloryland” combineert de kenmerkende stem van Daryl Hall met het krachtige koorwerk van Sounds of Blackness. Het nummer straalt hoop en eenheid uit, passend bij het thema van sportevenementen zoals de World Cup. Met zijn opzwepende ritmes en aanstekelijke melodieën weet “Gloryland” luisteraars te inspireren.

Het succesvolle partnerschap tussen Daryl Hall en Sounds of Blackness resulteerde niet alleen in dit nummer, maar ze traden ook samen op tijdens liveoptredens om hun unieke combinatie ten gehore te brengen.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.