David Guetta Feat. Sia – She Wolf (Falling To Pieces)

David Guetta Feat. Sia

David Guetta Feat. Sia – She Wolf (Falling To Pieces)

David Guetta is een wereldberoemde Franse DJ en producer die bekend staat om zijn hitnummers in het elektronische muziekgenre. Hij heeft samengewerkt met vele internationale artiesten en behaalde enorme successen met zijn dansbare beats.

Sia is een Australische singer-songwriter die bekend staat om haar unieke stemgeluid en emotionele nummers. Ze heeft samengewerkt met verschillende grote artiesten over de hele wereld, waaronder David Guetta.

“She Wolf (Falling To Pieces)” is een populaire single uit 2012 waarin David Guetta samenwerkte met Sia. Het nummer combineert energieke EDM-beats met de krachtige vocals van Sia, wat resulteert in een meeslepende track.

Het lied gaat over iemand die verloren is geraakt in liefde en zichzelf probeert terug te vinden na een gebroken hart. De “she wolf” verwijst naar de persoon die zichzelf probeert te herbouwen nadat ze uit elkaar gevallen is.

“She Wolf (Falling To Pieces)” werd al snel populair over de hele wereld vanwege de aanstekelijke melodieën, opzwepende drop en emotionele teksten. Het bereikte hoge posities in verschillende hitlijsten, waaronder nummer 8 in Nederlandse Top 40.

Dit samenwerkingsnummer tussen David Guetta en Sia toont hun talenten als muzikanten perfect en is een must-have voor liefhebbers van elektronische muziek met sterke vocalen.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.