David Guetta & Sia – Flames (Robin Schulz Remix)

David Guetta & Sia

David Guetta & Sia – Flames (Robin Schulz Remix)

David Guetta & Sia – Flames (Robin Schulz Remix)

David Guetta is een Franse DJ en producer die wereldwijd bekendheid heeft verworven. Hij staat bekend om zijn elektronische dance muziek en het samenwerken met diverse artiesten. Een van zijn meest succesvolle samenwerkingen is met de Australische zangeres Sia.

Sia, geboren als Sia Kate Isobelle Furler, is een singer-songwriter uit Australië. Ze heeft een unieke stem en schrijft vaak persoonlijke teksten voor haar nummers. Haar samenwerking met David Guetta heeft geleid tot verschillende hits in de muziekindustrie.

Flames (Robin Schulz Remix)

“Flames” is oorspronkelijk uitgebracht als een single door David Guetta en Sia in 2018. Het nummer combineert de kenmerkende EDM-stijl van Guetta met de krachtige vocalen van Sia.

In deze remixversie wordt “Flames” opnieuw geïnterpreteerd door de Duitse DJ Robin Schulz. Hij voegt zijn eigen stijl toe aan het nummer, waardoor het meer geschikt wordt voor clubs en dansvloeren overal ter wereld.


What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.