Davina Michelle – Heartbeat

Davina Michelle

Davina Michelle met: Heartbeat

Davina Michelle is een Nederlandse zangeres die bekend werd door haar deelname aan het televisieprogramma Beste Zangers. In 2018 brak ze door met haar cover van het nummer “What About Us” van Pink, dat viraal ging op YouTube.

Heartbeat is een single uit 2020 van Davina Michelle. Het nummer is geschreven door de artiest zelf in samenwerking met onder andere Joel Sjöö en Tobias Karlsson. Het lied heeft een catchy melodie en gaat over verlangen naar liefde en aantrekkingskracht tussen twee mensen.

Met Heartbeat bewijst Davina Michelle wederom haar talent als singer-songwriter. Haar krachtige stem komt goed tot zijn recht in dit uptempo popnummer. De tekst spreekt veel mensen aan omdat het thema herkenbaar is voor velen.

Kritieken

De single Heartbeat kreeg positieve reacties van zowel fans als muziekrecensenten. Veel lof werd gegeven aan de vocale prestaties van Davina Michelle en de pakkende melodie van het nummer.

Inmiddels heeft Davina Michelle al meerdere hits op haar naam staan, waaronder Duurt Te Lang, Skyward en Beat Me (Acoustic Sessions). Ze wordt geprezen om haar unieke stemgeluid en veelzijdigheid in verschillende muziekstijlen zoals pop, soul en R&B.

Bronnen:
– Wikipedia.org – Davina Michelle
– Spotify.com – Heartbeat

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.