Demi Lovato – Tell Me You Love Me

Demi Lovato

Demi Lovato – Tell Me You Love Me

Demi Lovato is een Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice. Ze werd geboren op 20 augustus 1992 in Albuquerque, New Mexico. Lovato begon haar carrière als kindactrice in de televisieserie “Barney & Friends” voordat ze doorbrak als zangeres.

Haar album Tell Me You Love Me werd uitgebracht op 29 september 2017. Het album bevat verschillende genres zoals pop, R&B en soul. Het titelnummer van het album was ook de eerste single en bereikte wereldwijd succes.

Tell Me You Love Me – Tracklist

 1. Sorries Not Sorry
 2. Tell me you love me
 3. Sexy Dirty Love/li>
 4. You Don’t Do It For Me Anymore/li>
 5. Daddy Issues/li>
 6. Ruin The Friendship/li>
 7. Only Forever/li>

Lovato’s krachtige stemgeluid en emotionele teksten maken van Tell Me You Love Me een indrukwekkend muzikaal werkstuk dat haar persoonlijke reis weerspiegelt. Met dit album heeft ze wederom bewezen waarom ze een van de meest getalenteerde artiesten van haar generatie is.

Het beluisteren van Tell Me You Love Me zal je ongetwijfeld raken met zijn pakkende melodieën en eerlijke songteksten. Demi Lovato neemt je mee op een muzikale reis vol emotie en kracht.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
 • cover
  Hitsound FM
 • cover
  Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.