Depeche Mode – I Feel You

Depeche Mode

Depeche Mode met “I Feel You”

Depeche Mode is een Engelse elektronische muziekband die in 1980 werd opgericht. De band bestaat uit Dave Gahan (zang), Martin Gore (gitaar, keyboard) en Andy Fletcher (keyboard).

“I Feel You”

“I Feel You” is een nummer van het album Songs of Faith and Devotion uit 1993. Het was de eerste single van dit album en werd al snel een grote hit voor de band.

Het nummer begint met een krachtige gitaarriff, gevolgd door intense drums en synthesizers. Dave Gahan’s kenmerkende zangstijl komt goed naar voren in dit nummer.

“I Feel You” gaat over verlangen en passie, waarbij de teksten emoties oproepen bij luisteraars. Het lied heeft sterke elementen van rockmuziek vermengd met elektronische geluiden, wat typerend is voor Depeche Mode’s unieke stijl.

Dit iconische nummer heeft veel lof gekregen van fans en critici wereldwijd. Het succes ervan droeg bij aan de populariteit en invloed van Depeche Mode als pioniers binnen het genre elektronische muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.