Di-rect – How My Heart Was Won

Di-rect

Di-rect

Di-rect is een Nederlandse rockband die bekend staat om hun energieke optredens en catchy nummers. De band werd opgericht in 1999 en bestaat uit Marcel Veenendaal (zang), Spike van Zoest (gitaar), Bas van Wageningen (basgitaar) en Jamie Westland (drums).

Een van de populairste nummers van Di-rect is “How My Heart Was Won”. Dit nummer, uitgebracht in 2013, heeft een krachtige melodie met pakkende gitaarriffs en sterke vocalen.

“How My Heart Was Won” vertelt het verhaal van een gebroken hart dat uiteindelijk wordt genezen door ware liefde. De tekst weerspiegelt de emoties die gepaard gaan met het vinden van iemand die je compleet maakt.

De muziekvideo voor dit lied laat de bandleden zien tijdens een liveoptreden, waarbij ze vol overtuiging spelen en het publiek meeslepen. Het visuele aspect draagt bij aan de energieke sfeer die Di-rect kenmerkt.

Met hun dynamische geluid, passievolle optredens en melodieuze nummers blijft Di-rect succesvol in zowel Nederland als daarbuiten. “How My Heart Was Won” is slechts één voorbeeld van hun talent en vermogen om mensen te raken met hun muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.