Diana Ross – If We Hold On Together

Diana Ross

Diana Ross – If We Hold On Together

Diana Ross is een Amerikaanse zangeres, actrice en platenproducent. Ze werd geboren op 26 maart 1944 in Detroit, Michigan. Diana Ross staat bekend om haar krachtige stem en iconische stijl.

Één van haar meest bekende nummers is “If We Hold On Together”. Dit nummer werd uitgebracht in 1988 als onderdeel van de soundtrack voor de animatiefilm “The Land Before Time”. Het lied is geschreven door James Horner en Will Jennings.

De betekenis achter het nummer

“If We Hold On Together” gaat over hoop, doorzettingsvermogen en samenhorigheid. Het moedigt luisteraars aan om vol te houden, zelfs wanneer ze geconfronteerd worden met moeilijkheden. Het nummer herinnert ons eraan dat we sterker zijn als we samenwerken en elkaar steunen.

Het succes van het nummer

If We Hold On Together was een grote hit voor Diana Ross. Het bereikte de top tien in verschillende landen over de hele wereld, waaronder Nederland. Het wordt nog steeds beschouwd als één van haar meest geliefde ballads.

“If we hold on together
I know our dreams will never die
Dreams see us through to forever”

Muzikale invloed

If We Hold On Together heeft vele artiesten geïnspireerd en blijft mensen raken met zijn tijdloze boodschap. Diana Ross’ vertolking van dit nummer is een voorbeeld van haar talent en artistieke veelzijdigheid.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.