Dino – I Like It (Extended Vocal)

Dino

Dino – I Like It (Extended Vocal)

Dino is een Amerikaanse artiest die bekend staat om zijn hit “I Like It (Extended Vocal)”. Dit nummer werd uitgebracht in [jaartal] en was direct een succes.

“I Like It” is een opzwepend dansnummer met catchy melodieën en energieke beats. Het nummer heeft ook sterke vocale prestaties van Dino, waarin hij zijn liefde voor muziek en het feestleven uitdrukt.

Kenmerken van het nummer:

  • Groovy ritme: “I Like It” heeft een aanstekelijk ritme dat je niet stil kan laten zitten. Het nodigt uit om te dansen en plezier te maken.
  • Meeslepende melodieën: De melodieën in dit nummer zijn pakkend en blijven hangen. Je kunt ze gemakkelijk meezingen, zelfs na de eerste keer luisteren.
  • Krachtige vocalen: Dino’s stem maakt dit nummer echt speciaal. Hij brengt passie over door middel van zijn krachtige zangprestaties.

“I Like It (Extended Vocal)” is nog steeds populair in clubs en wordt vaak gedraaid tijdens feestjes. Het is een tijdloos nummer dat mensen blijft inspireren om los te gaan op de dansvloer.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.