0 items - €0.00 0

DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince – The Things That U Do (Club Mix)

DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince

DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince – The Things That U Do (Club Mix)

DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince is een Amerikaans hiphopduo dat in de jaren ’80 en ’90 bekendheid verwierf met hits als “Parents Just Don’t Understand” en “Summertime”. Het duo bestaat uit DJ Jazzy Jeff, een bekende DJ en producer, en rapper/acteur Will Smith, beter bekend als The Fresh Prince.

“The Things That U Do” is een clubmix van het nummer dat oorspronkelijk werd uitgebracht op hun album “Code Red” in 1993. Het nummer combineert catchy raps met aanstekelijke beats en zorgt ervoor dat je niet stil kunt blijven staan.

Over DJ Jazzy Jeff

DJ Jazzy Jeff staat bekend om zijn unieke draaistijl en wordt beschouwd als een pionier in de hiphopscene. Hij heeft samengewerkt met vele grote artiesten zoals Eminem, Jill Scott en Mary J. Blige. Daarnaast won hij meerdere Grammy Awards voor zijn werk als producer.

Over The Fresh Prince

The Fresh Prince, oftewel Will Smith, brak na zijn succesvolle samenwerking met DJ Jazzy Jeff door als soloartiest én acteur. Hij speelde onder andere in populaire films zoals Men In Black en Independence Day. Smith wordt geroemd om zijn charisma en veelzijdig talent.

Kortom, DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince hebben samen gezorgd voor onvergetelijke hiphop hits en hebben een blijvende invloed gehad op de muziekindustrie. “The Things That U Do (Club Mix)” is slechts één voorbeeld van hun talent en creativiteit.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.