DJ Khaled ft. Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper & Lil Wayne – I’m the one

DJ Khaled ft. Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper & Lil Wayne

Artiest: DJ Khaled ft. Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper & Lil Wayne

“I’m the one” is een populaire samenwerking tussen DJ Khaled en enkele van de grootste namen in de muziekindustrie: Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper en Lil Wayne. Het nummer werd uitgebracht op 28 april 2017.

DJ Khaled

DJ Khaled staat bekend als een succesvolle Amerikaanse producer, diskjockey en platenbaas. Hij heeft samengewerkt met veel beroemde artiesten en staat vooral bekend om zijn hit-nummers zoals “All I Do Is Win” en “Wild Thoughts”. Met zijn kenmerkende uitspraak “We the best music!” heeft hij een trouwe fanbase verzameld.

Justin Bieber

Justin Bieber is een Canadese zanger die wereldwijd enorme populariteit geniet sinds het begin van zijn carrière op jonge leeftijd. Met hits als “Baby”, “Sorry” en “Love Yourself”, heeft hij vele prijzen gewonnen en miljoenen albums verkocht.

Quavo

Quavo is lid van de Amerikaanse hiphopgroep Migos. Als rapper heeft hij ook solo succes behaald met nummers zoals “Ice Tray” en samenwerkingen met andere artiesten zoals Travis Scott.

Chance The Rapper

Chance The Rapper is een Amerikaanse rapper die bekendstaat om zijn unieke stijl en onafhankelijke benadering van de muziekindustrie. Hij heeft meerdere mixtapes uitgebracht en wordt geprezen om zijn lyrische vaardigheden.

Lil Wayne

Lil Wayne is een invloedrijke Amerikaanse rapper die al meer dan 20 jaar in de industrie actief is. Met hits als “Lollipop” en “A Milli” heeft hij een grote impact gehad op de hiphopwereld en talloze samenwerkingen gedaan met

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.