Dj Ötzi & Anton – Anton Aus Tirol

Dj Ötzi & Anton

Dj Ötzi & Anton – Anton Aus Tirol

Dj Ötzi is een Oostenrijkse artiest die bekend staat om zijn feestelijke muziek. Hij heeft samengewerkt met verschillende andere artiesten, waaronder Anton uit Tirol.

Anton Aus Tirol

“Anton Aus Tirol” is een van de bekendste nummers van Dj Ötzi in samenwerking met Anton. Het lied werd uitgebracht in 1999 en werd al snel een hit, niet alleen in Oostenrijk maar ook in andere Europese landen.

De tekst van het nummer gaat over de avonturen van Anton, die afkomstig is uit Tirol, een regio in Oostenrijk. Hij wordt beschreven als iemand die altijd plezier maakt en geniet van het leven.

Het refrein is erg aanstekelijk en nodigt mensen uit om mee te zingen: “Anton aus Tirol, der Bursche vom Land”. Het nummer combineert traditionele volksmuziek met moderne beats en creëert zo een vrolijke sfeer waar mensen op kunnen dansen.

Dj Ötzi en Anton hebben met “Anton Aus Tirol” veel succes behaald en het lied wordt nog steeds vaak gedraaid op feestjes en evenementen. Het blijft een favoriet onder fans van Dj Ötzi’s energieke muziek.
Dus kom op, laten we meezingen: “Anton aus Tiroooool!” .

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.