Dolly Dots – Don’t Give Up

Dolly Dots

Dolly Dots – Don’t Give Up

Dolly Dots was een Nederlandse meidengroep die actief was van 1979 tot 1988. De groep bestond uit Angela Groothuizen, Ria Brieffies, Patty Zomer, Esther Oosterbeek en Anita Heilker.

Don’t Give Up is een nummer dat werd uitgebracht in 1980 als de derde single van hun debuutalbum “Take Six”. Het nummer behaalde succes in Nederland en bereikte de zevende positie in de hitlijsten.

Tekst Don’t Give Up:

“Don’t give up on us
We can work it out
You’re all I’ve got now
And I’m not about to lose you”

In deze tekst moedigt de groep aan om niet op te geven en samen te werken om problemen op te lossen. Ze benadrukken het belang van elkaar hebben en dat ze elkaar niet willen verliezen.

Met catchy melodieën en harmonieuze vocalen brachten de Dolly Dots een frisse energie naar de muziekscene in Nederland. Ze werden al snel bekend als een populaire meidengroep met vele hits zoals “Love Me Just A Little Bit More” en “Hela-Di-Ladi-Lo”.

Hun optredens waren altijd spectaculair met kleurrijke outfits, choreografieën en levendige shows. De Dolly Dots waren iconisch voor hun tijdperk en blijven geliefd bij fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.