Dolly Dots – Only The Rain

Dolly Dots

Dolly Dots – Only The Rain

De Dolly Dots was een Nederlandse meidengroep uit de jaren 80. Ze bestonden uit Angela Groothuizen, Anita Heilker, Esther Oosterbeek, Patty Zomer, Ria Brieffies en Sjeel Huijbregts.

Only The Rain

“Only The Rain” is een bekend nummer van de Dolly Dots. Het werd uitgebracht in 1984 als onderdeel van hun album “Attention”. Het lied behaalde destijds hoge posities in de hitlijsten en wordt nog steeds beschouwd als één van hun grootste hits.

In “Only The Rain” zingt de groep over liefdesverdriet en het gevoel dat alleen regen je kan troosten. De tekst is emotioneel en melancholisch, maar heeft tegelijkertijd ook een catchy melodie die blijft hangen.

Het nummer werd geschreven door Peter Schön (ook bekend van hits zoals “Love Me Just a Little Bit More” van de Dolly Dots) en geproduceerd door Peter Van Asten. De kenmerkende harmonieën en energieke vocalen maken het typisch voor het geluid van de Dolly Dots.

“Only The Rain” is een tijdloos nummer dat nog steeds populair is bij fans van de Nederlandse popmuziek. Het markeerde een succesvolle periode voor de meidenband en wordt vaak geassocieerd met hun optredens vol glitterpakjes, danspasjes en vrolijke choreografieën.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.