Don Ray – Got To Have Loving (Full Length Version)

Don Ray

Don Ray – Got To Have Loving (Full Length Version)

Don Ray is een Franse disco-artiest en producer uit de jaren ’70. Hij staat bekend om zijn funky en dansbare muziek, die veel invloeden heeft van soul en funk.

Got To Have Loving

“Got To Have Loving” is een van de meest populaire nummers van Don Ray. Het werd uitgebracht in 1978 als onderdeel van zijn gelijknamige album. Het nummer is meer dan tien minuten lang en bevat energieke beats, opzwepende melodieën en aanstekelijke zang.

Het unieke aan “Got To Have Loving” is dat het zowel in discoclubs als op radiostations populair was. Het nummer bereikte hoge posities in verschillende hitlijsten over de hele wereld.

De tekst van het lied gaat over liefde en verlangen, met teksten zoals: “Ik kan niet zonder jouw liefde leven”. Deze emotionele boodschap wordt gecombineerd met vrolijke disco-arrangementen, waardoor het nummer perfect is om op te dansen.

Kortom, Don Ray’s “Got To Have Loving (Full Length Version)” blijft een tijdloze klassieker binnen het genre disco. Met zijn catchy beats, dynamische arrangementen en pakkende teksten weet dit nummer mensen nog steeds te raken en ze naar de dansvloer te brengen.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.