Double Trouble & Rebel Mc – Keep Rockin’ (12” Hip House Mix)

Double Trouble & Rebel Mc

Double Trouble & Rebel Mc met: Keep Rockin’ (12” Hip House Mix)

Double Trouble & Rebel Mc zijn twee invloedrijke artiesten in de muziekwereld. Ze hebben samengewerkt aan het nummer “Keep Rockin’ (12” Hip House Mix)”. Dit nummer is een mix van hip house, een genre dat elementen combineert uit zowel hiphop als housemuziek.

Het nummer heeft een opzwepend ritme en energieke beats die je niet stil kunnen laten zitten. De samenwerking tussen Double Trouble en Rebel Mc zorgt voor een unieke sound die kenmerkend is voor hun stijl.

“Keep Rockin’ (12” Hip House Mix)” bevat catchy melodieën en pakkende lyrics die je mee laten zingen. Het is dan ook geen verrassing dat dit nummer in de hitlijsten heeft gestaan en nog steeds geliefd is bij fans over de hele wereld.

Met deze track hebben Double Trouble & Rebel MC laten zien dat ze vernieuwend zijn binnen de muziekscene. Ze hebben succesvol verschillende genres gecombineerd om zo hun eigen sound te creëren.

Dus als je op zoek bent naar een geweldig nummer om op te dansen en energie uit te halen, dan moet je zeker eens luisteren naar “Keep Rockin’ (12” Hip House Mix)” van Double Trouble & Rebel Mc!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.