Dr. Alban – Let The Beat Go On

Dr. Alban

Dr. Alban – Let The Beat Go On

Dr. Alban is een Zweedse muzikant en producer die vooral bekend staat om zijn hit “Let The Beat Go On”. Hij werd geboren op 26 augustus 1957 in Nigeria als Alban Uzoma Nwapa.

Hij begon zijn carrière als tandarts, maar besloot al snel om zich volledig te richten op zijn passie voor muziek. In de jaren ’90 brak hij internationaal door met zijn mix van reggae, pop en hiphop.

“Let The Beat Go On”

“Let The Beat Go On” is een van Dr. Albans meest succesvolle nummers. Het werd uitgebracht in 1994 en bereikte hoge posities in de hitlijsten over de hele wereld.

Het nummer heeft een catchy melodie en aanstekelijke beat, waardoor het perfect is om op te dansen. De tekst gaat over het belang van muziek als verbindende kracht en hoe het mensen kan laten genieten en hun zorgen even kan laten vergeten.

Met “Let The Beat Go On” bewees Dr. Alban dat hij niet alleen een getalenteerde artiest is, maar ook dat hij weet hoe hij mensen moet inspireren met zijn muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.