Drumatic Twins – Feelin’ Kinda Strange

Drumatic Twins

Drumatic Twins is een elektronische muziekduo uit Nederland, bestaande uit de broers Bram en Willem van den Eerenbeemt. Ze staan bekend om hun unieke mix van house, techno en electro.

Hun nummer “Feelin’ Kinda Strange” is een populaire track die veel succes heeft behaald in de dance scene. Het begint met een krachtige beat en wordt al snel aangevuld met hypnotiserende synthesizer melodieën. De energieke drop zorgt ervoor dat je niet stil kunt blijven staan op dit nummer.

Met deze hit hebben de Drumatic Twins internationale erkenning gekregen en zijn ze regelmatig te zien op grote festivals over de hele wereld. Hun live-optredens zijn altijd indrukwekkend en laten het publiek dansen alsof er geen morgen is.

Als je houdt van elektronische muziek met een pakkende beat en meeslepende melodieën, dan moet je zeker naar “Feelin’ Kinda Strange” luisteren! Je zult gegarandeerd worden meegevoerd door de onmiskenbare sound van Drumatic Twins.


Drumatic Twins – Feelin’ Kinda Strange

Drumatic Twins is een elektronische muziekduo uit Nederland, bestaande uit de broers Bram en Willem van den Eerenbeemt.

Hun nummer “Feelin’ Kinda Strange” is een populaire track die veel succes heeft behaald in de dance scene.

Met deze hit hebben de Drumatic Twins internationale erkenning gekregen en zijn ze regelmatig te zien op grote festivals over de hele wereld.

Als je houdt van elektronische muziek met een pakkende beat en meeslepende melodieën, dan moet je zeker naar “Feelin’ Kinda Strange” luisteren!


What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.