Dua Lipa – Be The One

Dua Lipa

Dua Lipa – Be The One

Dua Lipa is een Britse zangeres die internationale bekendheid heeft vergaard met haar hit “Be The One”. Het nummer werd uitgebracht in 2015 en behaalde wereldwijd grote successen.

Met haar krachtige stem en unieke stijl weet Dua Lipa de aandacht te trekken van muziekliefhebbers over de hele wereld. Ze mixt verschillende genres, zoals pop, R&B en dance, waardoor haar muziek een breed publiek aanspreekt.

“Be The One” is een van de meest bekende nummers van Dua Lipa. Het catchy refrein en de aanstekelijke melodie maken het tot een echte hit. De tekst gaat over verlangen naar liefde en vastberadenheid om iemand voor je te winnen.

Ontstaan van “Be The One”

Het nummer werd geschreven door Lucy Taylor en Digital Farm Animals, twee getalenteerde songwriters. Dua Lipa was direct enthousiast toen ze het liedje hoorde en besloot het op te nemen als onderdeel van haar debuutalbum.

In 2016 brak “Be The One” definitief door toen het nummer werd gebruikt in reclamespotjes voor Jaguar-auto’s in Nederland. Dit leidde tot veel airplay op radiozenders en nog meer populariteit voor Dua Lipa.

Mega succes

Sinds de release heeft “Be The One” miljoenen streams verzameld op platforms zoals Spotify en YouTube. Het nummer heeft meerdere gouden en platina platen ontvangen in verschillende landen.

Dua Lipa’s carrière is sinds “Be The One” alleen maar gegroeid. Ze heeft meerdere hits uitgebracht, waaronder “New Rules”, “Don’t Start Now” en “Levitating”. Haar muziek wordt over de hele wereld gewaardeerd en ze blijft nieuwe fans winnen met haar unieke sound.

Met haar talent, char

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.