Dua Lipa – New rules

Dua Lipa

Dua Lipa – New Rules

Dua Lipa is een Britse zangeres die bekend staat om haar hit “New Rules”. Het nummer werd uitgebracht in 2017 en was een grote internationale doorbraak voor de artiest.

“New Rules” is een catchy popnummer met invloeden van dance en elektronische muziek. Het wordt vaak geprezen om zijn aanstekelijke melodie en pakkende tekst. In het nummer zingt Dua Lipa over het stellen van regels na een gebroken hart, om te voorkomen dat ze terugvalt in oude gewoonten.

De bijbehorende videoclip van “New Rules” heeft ook veel aandacht gekregen. In de video zien we Dua Lipa samen met haar vriendinnen dansen en plezier hebben terwijl ze elkaar steunen bij het volgen van deze nieuwe regels. De clip heeft miljoenen views verzameld op YouTube.

Sinds de release van “New Rules” heeft Dua Lipa talloze prijzen gewonnen, waaronder twee Grammy Awards. Ze is uitgegroeid tot een wereldberoemde artiest en wordt geprezen om haar krachtige stem, energieke optredens en unieke stijl.

Met “New Rules” bewees Dua Lipa dat ze niet alleen talentvol is, maar ook in staat is om hits te creëren die mensen overal ter wereld kunnen inspireren en empoweren.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.