Elvis Costello & The Attractions – I Want You

Elvis Costello & The Attractions

Elvis Costello & The Attractions met “I Want You”

Elvis Costello & The Attractions was een Engelse rockband die actief was van 1977 tot 1986. De band werd opgericht door de legendarische singer-songwriter Elvis Costello en bestond uit Steve Nieve, Bruce Thomas en Pete Thomas.

“I Want You”

Een van de meest bekende nummers van Elvis Costello & The Attractions is “I Want You”. Dit nummer verscheen op hun album “Blood and Chocolate” uit 1986. Het wordt beschouwd als een hoogtepunt in het oeuvre van de band.

In “I Want You” worden indringende teksten gecombineerd met catchy gitaarriffs en intense zang. Het nummer heeft een duistere sfeer en gaat over obsessie en verlangen naar iemand die niet wederzijds is.

Met zijn emotionele lading, krachtige melodieën en compromisloze teksten maakte Elvis Costello & The Attractions indruk binnen de punk- en new wave-scene. Hun muziek staat nog steeds bekend om zijn tijdloze kwaliteit.

I Want You, samen met vele andere klassiekers van deze invloedrijke band, blijft geliefd bij fans overal ter wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.