En Vogue – Hold On

En Vogue

En Vogue met: Hold On

En Vogue is een Amerikaanse R&B-meidengroep die in de jaren ’90 grote successen behaalde. De groep werd opgericht in Oakland, Californië en bestond uit Terry Ellis, Cindy Herron-Braggs, Maxine Jones en Dawn Robinson.

Hold On

“Hold On” is de debuutsingle van En Vogue. Het nummer werd uitgebracht in 1990 en was meteen een hit. Het behaalde de eerste plaats in de Billboard Hot 100-lijst en won daarnaast ook verschillende prijzen.

In “Hold On” hoor je de harmonieuze stemmen van alle vier leden van En Vogue samenkomen. Het nummer combineert R&B met invloeden uit popmuziek en heeft een sterke boodschap van kracht en doorzettingsvermogen.

“Hold on to your love”, zingen ze, waarmee ze mensen aanmoedigen om vast te houden aan liefde, hoop en positiviteit.

Dankzij het succes van “Hold On” werd En Vogue al snel bekend als een van de meest iconische R&B-groepen aller tijden. Ze brachten nog vele andere hits uit zoals “My Lovin’ (You’re Never Gonna Get It)”, “Free Your Mind” en “Don’t Let Go (Love)”.

Ondanks verschillende wijzigingen binnen de groepsbezetting blijft En Vogue actief optreden tot op heden.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.