En Vogue – My Lovin’ (You’re Never Gonna Get It)

En Vogue

En Vogue – My Lovin’ (You’re Never Gonna Get It)

En Vogue is een Amerikaanse meidengroep die in de jaren ’90 grote successen boekte met hun harmonieuze R&B-nummers. De groep werd opgericht in 1989 en bestaat uit Terry Ellis, Cindy Herron, Dawn Robinson en Maxine Jones.

“My Lovin’ (You’re Never Gonna Get It)” is een van de bekendste hits van En Vogue. Het nummer werd uitgebracht in 1992 als onderdeel van hun tweede studioalbum “Funky Divas”. Het bereikte de top 10 in verschillende landen en wordt nog steeds beschouwd als een klassieker binnen het R&B-genre.

Het lied gaat over sterke onafhankelijke vrouwen die niet zomaar te veroveren zijn. De catchy melodieën, gecombineerd met de krachtige vocalen van de leden, maken “My Lovin'” tot een tijdloos nummer dat mensen blijft aanspreken.

Awards en erkenning

“My Lovin’ (You’re Never Gonna Get It)” leverde En Vogue veel lof op en zorgde voor verschillende awards en nominaties. Zo wonnen ze bijvoorbeeld twee Soul Train Music Awards voor Beste R&B/Soul Single door een Groep/Duo en Beste Videoclip.

Ook heeft het nummer talloze lijsten gehaald zoals Billboard’s Year-End Charts waar het hoog scoorde in categorieën zoals Hot 100 Singles Airplay, Hot Dance Club Play Singles and Hot R&B/Hip-Hop Singles & Tracks.

Met hun unieke stijl en tijdloze hits heeft En Vogue een blijvende invloed gehad op de R&B-muziek. Hun muziek wordt nog steeds gewaardeerd door fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.