0 items - €0.00 0

Eric B & Rakim – I Know You Got Soul (Extended)

Eric B & Rakim

Eric B & Rakim met: I Know You Got Soul (Extended)

Eric B & Rakim is een legendarisch hiphop-duo uit de jaren 80. Eric Barrier, beter bekend als Eric B, was de DJ en Rakim Allah, gewoonlijk bekend als Rakim, was de rapper. Samen hebben ze verschillende baanbrekende albums uitgebracht die nog steeds worden beschouwd als klassiekers in het genre.

I Know You Got Soul (Extended)

“I Know You Got Soul” is een van hun meest iconische nummers. Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 1987 op hun album “Paid in Full”. De extended versie van het nummer heeft een extra lange intro en outro waarin Eric B zijn vaardigheden op de draaitafel laat zien.

Rakims flow en teksten maken dit nummer echt onderscheidend. Zijn zelfverzekerde en vloeiende stijl wordt vaak gezien als een mijlpaal voor veel latere rappers.

Dit nummer combineert funky beats met slimme rhymes, waardoor het zowel dansbaar als intellectueel bevredigend is om naar te luisteren.

In “I Know You Got Soul” roept Rakim op tot respect voor hiphopmuziek en benadrukt hij dat echte soul niet alleen te vinden is in traditionele genres zoals soul of R&B, maar ook binnen rapmuziek zelf.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.