Eternal – Oh Baby I…

Eternal

Eternal

Eternal was een Britse R&B-meidengroep uit de jaren ’90. De groep bestond uit drie leden: Easther Bennett, Vernie Bennett en Kéllé Bryan.

Oh Baby I…

“Oh Baby I…” is een van de bekendste hits van Eternal. Het nummer werd uitgebracht in 1995 en behaalde grote successen in zowel het Verenigd Koninkrijk als daarbuiten.

In “Oh Baby I…” laten de krachtige vocale harmonieën van Eternal zich horen. De emotionele teksten worden ondersteund door melodieuze muziek, waardoor het nummer direct herkenbaar is voor fans van de groep.

Met hun soulvolle stemmen en charismatische optredens wist Eternal al snel populariteit te vergaren. Ze werden beschouwd als pioniers binnen het genre R&B in het Verenigd Koninkrijk.

Dankzij hits zoals “Stay”, “I Wanna Be the Only One” (een samenwerking met Bebe Winans) en natuurlijk “Oh Baby I…”, heeft Eternal wereldwijd miljoenen platen verkocht. Hun muzikale invloed blijft tot op de dag van vandaag voelbaar.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.