Eurythmics – It’s Alright (Baby’s Coming Back)

Eurythmics

Eurythmics – It’s Alright (Baby’s Coming Back)

Eurythmics was een Brits muzikaal duo bestaande uit zangeres Annie Lennox en musicus Dave Stewart. Ze waren actief van 1980 tot 1990 en brachten tijdens hun carrière diverse hits uit.

It’s Alright (Baby’s Coming Back)

“It’s Alright (Baby’s Coming Back)” is een nummer van Eurythmics dat werd uitgebracht in 1985. Het behaalde de top 10 in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nederland.

Het nummer heeft een catchy melodielijn en wordt gekenmerkt door de kenmerkende stem van Annie Lennox. De tekst gaat over het terugkeren van een geliefde, waarbij de hoofdpersoon zich realiseert dat alles weer goed zal komen nu deze persoon terugkeert.

Eurythmics staat bekend om hun unieke mix van synthpop, new wave en rockinvloeden. Het duo creëerde tijdens hun carrière veel invloedrijke muziek met thema’s als liefde, politiek en maatschappelijke kwesties.

“It’s Alright (Baby’s Coming Back)” is slechts één voorbeeld van de vele succesvolle nummers die Eurythmics heeft geproduceerd. Andere bekende hits zijn onder andere “Sweet Dreams (Are Made of This)”, “Here Comes the Rain Again” en “Would I Lie to You?”.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.