Family Of The Year – Hero

Family Of The Year

Family Of The Year: Hero

Family Of The Year is een Amerikaanse indie rockband die bekendheid heeft verworven met hun nummer “Hero”. De band bestaat uit leden Joseph Keefe, Sebastian Keefe, James Buckey en Christina Schroeter.

“Hero” is een van de meest populaire nummers van Family Of The Year. Het werd uitgebracht in 2012 als onderdeel van hun album “Loma Vista”. Het liedje kreeg veel aandacht nadat het werd gebruikt in de film “Boyhood” en in verschillende tv-shows.

Het nummer heeft een energieke en opbeurende sfeer. De harmonieuze vocals en catchy gitaarlijnen zorgen ervoor dat het direct herkenbaar is. De tekst gaat over hoop, moed en de kracht om jezelf te zijn.

Tekst van “Hero”

‘Cause you saved my life once
And I’ll save yours twice
You’re the hero of my heart
We’ll never part
You’re the hero of my heart’

“Hero” werd al snel een hit en bereikte hoge posities in verschillende hitlijsten wereldwijd. Het succes van het nummer maakte Family Of The Year bekender bij een breder publiek.

Inmiddels heeft de band meer albums uitgebracht naast “Loma Vista”, waaronder “Goodbye Sunshine, Hello Nighttime” (2018) en “Dreams and Songs” (2020). Ze blijven muziek maken die doordrenkt is met positieve energie en emotie.

Met hun unieke geluid en pakkende melodieën blijft Family Of The Year fans over de hele wereld betoveren. “Hero” zal altijd een speciale plek hebben in het repertoire van deze getalenteerde Amerikaanse band.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.