Ferrin & Low – Breeze (Edit)

Ferrin & Low

Ferrin & Low met: Breeze (Edit)

Ferrin & Low is een duo dat bestaat uit Alan Ferrin en Mick Low. Ze zijn actief in de trance muziekscene en hebben verschillende tracks uitgebracht, waaronder “Breeze (Edit)”.

“Breeze (Edit)” is een remix van het originele nummer “Breeze” van Ferrin & Morris. Het duo heeft dit nummer onder handen genomen en er hun eigen stempel op gedrukt. De track behoudt de energieke melodieën en dromerige sfeer van het origineel, maar krijgt ook nieuwe elementen toegevoegd om het geheel fris te houden.

Over Ferrin & Low

Alan Ferrin en Mick Low begonnen hun samenwerking in 2005 nadat ze elkaar ontmoetten tijdens een dj-wedstrijd. Sindsdien hebben ze samengewerkt aan diverse projecten binnen de trance muziekgenre.

Hun sound wordt gekenmerkt door melodieuze progressies, pakkende beats en emotionele synthesizers die je meeslepen naar een andere wereld. Dit komt ook duidelijk naar voren in hun bewerking van “Breeze”.

“Breeze (Edit)” beluisteren

Wil je zelf ervaren hoe “Breeze (Edit)” klinkt? Je kunt deze track vinden op verschillende streamingplatforms zoals Spotify of Apple Music. Zet je koptelefoon op, sluit je ogen en laat je meevoeren door de hypnotiserende klanken van Ferrin & Low.

Geniet van deze prachtige remix en ontdek de unieke sound van Ferrin & Low!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.