Fifth Harmony ft. Fetty Wap – All in my head (Flex)

Fifth Harmony ft. Fetty Wap

Fifth Harmony ft. Fetty Wap – All in my head (Flex)

Fifth Harmony is een Amerikaanse meidengroep die bekend staat om hun krachtige zangtalent en energieke optredens. De groep werd gevormd tijdens het tweede seizoen van de Amerikaanse versie van X Factor in 2012.

All in my head (Flex) is een samenwerking tussen Fifth Harmony en rapper Fetty Wap, uitgebracht in 2016. Het nummer combineert pop met hiphop elementen en heeft een aanstekelijk ritme dat je direct doet bewegen.

Met zijn kenmerkende rapstijl voegt Fetty Wap een uniek element toe aan het nummer. Zijn herkenbare stemgeluid en catchy refrein maken All in my head (Flex) tot een echte hit.

De tekst van het nummer gaat over verlangen naar iemand waar je gevoelens voor hebt, maar tegelijkertijd weten dat diegene misschien niet goed voor je is. Het beschrijft de innerlijke strijd tussen hart en hoofd.

All in my head (Flex) was commercieel succesvol, met hoge posities in verschillende hitlijsten wereldwijd. Het leverde Fifth Harmony en Fetty Wap meer bekendheid op binnen de muziekindustrie.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.