Five Star – All Fall Down (M & M Mix)

Five Star

Five Star met: All Fall Down (M & M Mix)

Five Star was een Britse popgroep uit de jaren 80. De groep bestond uit vijf familieleden, namelijk broers en zussen. Ze waren bekend om hun catchy popsongs en energieke optredens.

All Fall Down (M & M Mix) is een van hun meest succesvolle nummers. Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 1985 en later opnieuw gemixt door de legendarische producer Shep Pettibone.

Geschiedenis

In 1983 brak Five Star door met hun debuutalbum “Luxury of Life”. Het album leverde hits op zoals “All Fall Down” en “Let Me Be the One”. Ze werden al snel populair over de hele wereld, vooral in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten.

Hun karakteristieke stijl combineerde catchy popmelodieën met invloeden van funk, soul en R&B. Dit maakte hen uniek in vergelijking met andere popgroepen uit die tijd.

All Fall Down (M & M Mix)

“All Fall Down” is een uptempo nummer dat direct herkenbaar is aan zijn aanstekelijke melodieën en dansbare ritmes. In de M & M Mix-versie geeft Shep Pettibone het nummer een eigentijdse twist door toevoeging van funky baslijnen en elektronische beats.

Dankzij deze remix kreeg het nummer een nieuwe impuls en werd het opnieuw een hit in verschillende landen. Het succes van “All Fall Down (M & M Mix)” versterkte de reputatie van Five Star als popgroep.

Hoewel de groep na hun hoogtijdagen uit elkaar ging, blijft “All Fall Down (M & M Mix)” een tijdloos nummer dat nog steeds veel wordt beluisterd door fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.