Five – When The Lights Go Out

Five

Five – When The Lights Go Out

Five was een Britse boyband die in de late jaren 90 en vroege jaren 2000 populair was. Ze bestonden uit vijf leden: Sean Conlon, Ritchie Neville, Scott Robinson, Abz Love en Jason “J” Brown.

When The Lights Go Out

Een van hun bekendste nummers is “When The Lights Go Out”. Dit nummer werd uitgebracht in 1998 en behaalde wereldwijd succes. Het heeft een catchy melodie en energieke beat die typerend waren voor de boybandmuziek uit die tijd.

In het refrein zingen ze:

“I wanna take you to a place
Where passion’s born and time is never planned”
.

Deze zin wordt herhaaldelijk gezongen om de sensualiteit van het nummer te benadrukken. De tekst gaat over verlangen en intimiteit tussen twee mensen wanneer ze alleen zijn.

Verschijning op muzieklijsten:

“When The Lights Go Out” bereikte hoge posities in verschillende muzieklijsten over de hele wereld. Het stond onder andere op nummer twee in het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland.
Ook brachten ze bijbehorende videoclip uit waarin we zien hoe jongens plezier maken met danspasjes in discotheek setting.

Einde van Five

Na verschillende hits en succesvolle albums, ging de band uiteindelijk uit elkaar in 2001. Elk van de leden besloot hun eigen weg te gaan en begon een solocarrière of andere projecten.

Conclusie:
Five’s nummer “When The Lights Go Out” was een grote hit in het einde van de jaren ’90. De catchy melodie, energieke beat en sensuele tekst maken het een onvergetelijke track binnen het boybandgenre.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.