Fleetwood Mac – Seven Wonders

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac is een Brits-Amerikaanse rockband die in 1967 werd opgericht. De band heeft verschillende succesvolle albums en hits gehad gedurende hun carrière.

Een van hun bekendste nummers is “Seven Wonders”. Dit nummer werd uitgebracht als single in 1987 en behaalde de top 20 van de hitlijsten wereldwijd.

“Seven Wonders” is geschreven door Christine McVie, een van de leden van Fleetwood Mac. Het nummer heeft een catchy melodie en kenmerkende harmonieën, typisch voor de muziekstijl van de band.

De tekst van het lied gaat over verlangen naar mysterie en avontuur, waarbij zeven wonderen worden genoemd die symbool staan ​​voor verschillende aspecten van het leven. Het nummer heeft een meeslepende sfeer met krachtige vocalen.

Fleetwood Mac blijft tot op heden populair dankzij tijdloze hits zoals “Seven Wonders”. Hun unieke geluid en talent hebben hen gemaakt tot een invloedrijke rockband binnen de muziekgeschiedenis.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.