Florida Georgia Line Feat. Nelly – Cruise

Florida Georgia Line Feat. Nelly

Florida Georgia Line Feat. Nelly – Cruise

Florida Georgia Line is een Amerikaans country duo bestaande uit Tyler Hubbard en Brian Kelley. Ze braken door in 2012 met hun debuutsingle “Cruise”. Het nummer werd nog populairder toen rapper Nelly er een remix van maakte en meewerkte aan de nieuwe versie.

“Cruise” is een catchy country popnummer dat zowel fans van countrymuziek als mainstream luisteraars aansprak. Het combineert de typische elementen van country, zoals slide gitaar en banjo, met moderne productietechnieken en invloeden uit hiphop. De toevoeging van Nelly’s rapgedeelte gaf het nummer een extra urban tintje.

De tekst gaat over het genieten van het leven op het platteland, rondrijden in je truck en samen zijn met vrienden. Het heeft een zomerse vibe die perfect past bij roadtrips of feestjes.

Cruise was niet alleen commercieel succesvol, maar ook baanbrekend voor de crossover tussen country- en hiphopmuziek. Het bereikte de top van de Billboard Hot Country Songs chart en behaalde uiteindelijk zeven keer platina certificering in de Verenigde Staten.

Het succes van “Cruise” hielp Florida Georgia Line om één van de meest populaire hedendaagse countryacts te worden. Ze hebben sindsdien verschillende hits gehad en blijven experimenteren met verschillende muziekstijlen binnen het genre.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.