Forrest – Feel The Need (Extended Version)

Forrest

Artiest: Forrest

Forrest is een Amerikaanse zanger en songwriter die vooral bekend werd in de jaren ’80. Hij bracht verschillende nummers uit, waaronder “Feel The Need”. Dit nummer kreeg extra populariteit dankzij de extended version.

“Feel The Need” (Extended Version)

“Feel The Need” is een upbeat dansnummer dat oorspronkelijk werd uitgebracht in 1983. Het kenmerkt zich door zijn catchy melodie en aanstekelijke beat.

In de extended version van het nummer wordt het plezier verlengd met extra instrumentale stukken en herhaalde refreinen. Deze versie biedt luisteraars meer tijd om te genieten van de muziek en mee te dansen op het ritme.

Met zijn energieke vocalen weet Forrest perfect de vrolijke sfeer van het nummer over te brengen. Zijn krachtige stem geeft “Feel The Need” nog meer impact.

Dankzij dit nummer heeft Forrest een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van popmuziek uit de jaren ’80. Het is een favoriet gebleven onder liefhebbers van disco en dance muziek.

Kortom, als je op zoek bent naar wat vrolijkheid en positieve vibes, dan moet je zeker eens luisteren naar “Feel The Need” (Extended Version) van Forrest!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.