Forrest – She’s So Devine (The Mix)

Forrest

Forrest – She’s So Devine (The Mix)

Forrest is een artiest die vooral bekend is van het nummer “She’s So Devine (The Mix)”. Dit nummer werd uitgebracht in 1983 en behaalde veel succes in de dance- en disco-scene.

“She’s So Devine (The Mix)” is een energiek dansnummer met catchy beats en pakkende melodieën. Het heeft een aanstekelijk refrein dat al snel in je hoofd blijft hangen.

Achtergrond

Forrest, wiens echte naam Larry Forrest, is geboren op 20 september 1953. Hij begon zijn carrière als achtergrondzanger voor andere artiesten, maar brak uiteindelijk door als solo-artiest met zijn debuutalbum “One Lover (Don’t Stop The Show)”.

Succes

“She’s So Devine (The Mix)” was het meest succesvolle nummer van Forrest. Het bereikte de top van de hitlijsten en kreeg positieve recensies van critici wereldwijd. Het wordt nog steeds beschouwd als een klassieker binnen het dance-genre.

Nalatenschap

Hoewel Forrest na zijn grote hit niet meer dezelfde commerciële successen behaalde, bleef hij actief als muzikant en trad regelmatig op tijdens liveoptredens en festivals. Zijn unieke stemgeluid maakte hem geliefd bij fans over de hele wereld.

Kortom, Forrest is een getalenteerde artiest die bekendheid verwierf met zijn hit “She’s So Devine (The Mix)”. Zijn muziek blijft geliefd bij fans van dansmuziek en disco.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.