Foxes – Holding Onto Heaven (The Chainsmokers Remix)

Foxes

Foxes met: Holding Onto Heaven (The Chainsmokers Remix)

Foxes is een Britse singer-songwriter en actrice. Haar echte naam is Louisa Rose Allen. Ze brak door in 2013 met haar hit “Youth” en heeft sindsdien vele succesvolle nummers uitgebracht.

Holding Onto Heaven

“Holding Onto Heaven” is een nummer van Foxes dat werd uitgebracht in 2014 als onderdeel van haar debuutalbum “Glorious”. Het nummer werd al snel een favoriet bij fans dankzij de catchy melodie en de krachtige vocale prestaties van Foxes.

The Chainsmokers, een Amerikaans DJ-duo, besloot om hun eigen remix te maken van “Holding Onto Heaven”. Met behulp van elektronische beats en synths gaven ze het nummer een energieke twist die perfect past bij het feestelijke geluid waar ze bekend om staan.

Dankzij The Chainsmokers’ remix kreeg “Holding Onto Heaven” nieuwe aandacht en bereikte het nog meer luisteraars over de hele wereld. De combinatie van Foxes’ stem met de opzwepende productie zorgde voor een onweerstaanbare mix die dansvloeren vulde.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.