Foxy Brown – I’ll Be (DM’s Foxy Brown Mix – Edit)

Foxy Brown

Foxy Brown: I’ll Be (DM’s Foxy Brown Mix – Edit)

Foxy Brown is een Amerikaanse rapper en actrice. Ze werd geboren op 6 september 1978 in Brooklyn, New York.

Carrière

Foxy Brown brak door in de jaren ’90 met haar debuutalbum “Ill Na Na” uitgebracht in 1996. Het album behaalde grote successen en bereikte de nummer zeven positie in de Billboard 200.

Een van haar populairste nummers is “I’ll Be”, dat oorspronkelijk werd uitgebracht als een samenwerking met rapper Jay-Z voor zijn album “In My Lifetime, Vol. 1”. Het nummer kreeg later ook een remix genaamd “DM’s Foxy Brown Mix – Edit”. Deze remix was te horen op verschillende compilatiealbums en werd goed ontvangen door fans van Foxy Brown.

Invloed

Foxy Brown wordt gezien als een invloedrijke vrouwelijke rapper binnen de hiphopgemeenschap. Ze heeft samengewerkt met veel bekende artiesten zoals Nas, LL Cool J en Mary J. Blige.

Naast haar muziekcarrière heeft Foxy Brown ook acteerwerk gedaan. Ze had rollen in films zoals “The Nutty Professor II: The Klumps” en televisieseries zoals “New York Undercover”.

Informatie:

 • Aritst: Foxy Brown
 • Titel: I’ll Be (DM’s Foxy Brown Mix – Edit)
 • Uitgebracht: 1996
 • Genre: Hiphop
 • Oorspronkelijke versie: Jay-Z featuring Foxy Brown

Foxy Brown blijft een invloedrijke en gerespecteerde artiest in de hiphopwereld. Haar muziek heeft vele fans over de hele wereld weten te bereiken en haar bijdrage aan het genre zal niet

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
 • cover
  Hitsound FM
 • cover
  Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.