Frank Ashton – I Still Remember The Good Times

Frank Ashton

Frank Ashton – I Still Remember The Good Times

Frank Ashton is een getalenteerde singer-songwriter uit Nederland. Met zijn nieuwste single “I Still Remember The Good Times” laat hij zien dat hij niet alleen een geweldige stem heeft, maar ook zijn eigen unieke stijl van muziek creëert.

“I Still Remember The Good Times” is een emotioneel nummer waarin Frank Ashton terugkijkt op mooie herinneringen. De tekst weerspiegelt het verlangen naar de goede tijden en hoe ze hem nog steeds beïnvloeden in het heden.

Invloeden en Stijl

Als artiest haalt Frank Ashton inspiratie uit verschillende genres zoals folk, pop en country. Hij combineert deze invloeden om zijn eigen kenmerkende geluid te creëren. Zijn warme stemgeluid gecombineerd met akoestische instrumenten zorgt voor een intieme sfeer in zijn muziek.

I Still Remember The Good Times is hier geen uitzondering op. Het nummer bevat prachtig gitaarspel en ontroerende teksten die je raken tot in je ziel.

Toekomstplannen

Dit nummer is slechts het begin voor Frank Ashton. Hij werkt momenteel aan zijn debuutalbum dat later dit jaar zal worden uitgebracht. Fans kunnen dus veel meer verwachten van deze talentvolle artiest in de nabije toekomst!

Mis I Still Remember The Good Times niet!

Zorg ervoor dat je “I Still Remember The Good Times” niet mist. Het nummer is beschikbaar op alle streamingplatforms en is een absolute aanrader voor liefhebbers van eerlijke en pakkende muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.